Winkelwagen

Dimplex elektrische haarden met Opti-myst® technologie

Zijn dat nu echte vlammen? Die vraag krijg je bij een Dimplex haard met Opti-myst® technologie. De vlammen zijn zo realistisch en haast niet van echt te onderscheiden.

Met deze technologie bewijst Dimplex dat licht en waternevel al genoeg zijn om ‘vlammen’ te kunnen 

Hoe werkt het?

Bij een Dimplex elektrische haard met Opti-myst® technologie bevindt zich onder het gloeibed een watertank. Een vernevelaar produceert vanuit de watertank een nevel van water. Achter de watertank bevinden zich lampen die de lucht verwarmen, waardoor de nevel naar boven getransporteerd wordt. Deze opstijgende waternevel verdeelt zich over het gloeibed en reflecteert in het LED- of halogeenlicht. Daardoor ontstaat een levendig flakkerend vuurbeeld, net als bij echte vlammen. Hierbij is een donkere achterkant niet nodig, zodat het drie dimensionele vuureffect van alle kanten bekeken kan worden. De vlammen reageren natuurlijk en bewegen op de wind, waardoor het realistische effect vergroot wordt.

Regelbaar

De hoogte van de vlammen is regelbaar en volkomen veilig. De waterdamp bevordert een goede vochthuishouding in huis en en de damp is vrij van fijnstof. Ook beschikken diverse modellen over een ingebouwd verwarmingselement. Deze zijn regelbaar in twee standen.

Onderhoud

Omdat er met water gewerkt wordt is af en toe onderhoud aan de Opty-Myst haard aan te raden. Afhankelijk van de hardheid van het water of dat u ontkalkt water gebruikt kunt u hem vaker schoonmaken.

Gratis verzending in NL en BE

Op alle online bestellingen

Binnen 14 dagen omruilen

Niet goed geld terug

2 jaar garantie

Op alle haarden van HaardOnline

Achteraf betalen

Betaal achteraf of in 3 termijnen