Winkelwagen

Team van HaardOnline

Eigenaar van HaardOnline

Mike Hermsen

Eigenaar en Monteur
Ik werk nog iedere dag met veel plezier om uw wens te verwerkelijken.
Hans Hermsen

Hans Hermsen

Cinewall bouwer / onderhoudsmonteur.
Werknemer Haardonline

Cheyenne Westland

Klantcontact / Marketing en Administratie
Ik help Mike achter de schermen met het beheren van de mailbox en agenda. Verder houd ik me bezig met de marketingactiviteiten & administratie.

Verder ontvang ik u graag bij ons in de showroom.

Benieuwd naar ons onstaan?

2019 - Het begin

Sind 2019 zijn wij aan de slag gegaan met onze ondernemen Cinewallspecialist. Door ruimen ervaring in het verkopen en plaatsen van Cinewall’s werd het voor ons tijd om door te groeien. Wij bieden een oplossing aan Nederland, een afvoerloze haard wat in ieder huis en in iedere ruimte past. geen last meer van stank en rook in en rondom uw huis. Haardonline bied in samenwerking met Cinewallspecialist voor ieder huis een passende oplossing.

haardonline
Showroom

2022 - Showroom

de subtitel zegt het al SHOWROOM, met een glimlach op ons gezicht kunnen wij iedereen melden dat wij een showroom gaan openen. door het vertrouwen van de klanten en het geleverde vakwerk kunnen wij u zometeen ontvangen om uw wensen door te spreken, en uw droom haard uit te zoeken.

Medio Juni hopen wij u te kunnen ontvangen. 

2023 - Tevreden klanten in de showroom.

We zijn al een tijdje open en hebben vele van jullie mogen helpen. wij hebben een ruim aanbod aan elektrische sfeerhaarden, zo kunt u een sfeerhaard uitzoeken die bij past. wilt u een Cinewall? daar kunnen wij volledig in adviseren, doormiddel van een aantal voorbeelden in onze showroom en een tekening op maat. 

Wij ontvangen u graag in onze showroom te Wijchen. 

Showroom Haardonline
Wat een ongelofelijke topper is Mike! Hij heeft bij ons een prachtige cinewall geplaatst met haard. Alles ging in goed overleg. Hij is erg goed bereikbaar, reageert snel op je aanvraag en enorm klant gericht. Werkt super netjes en is gewoon een fijne vent!! Thanks Mike voor de mooi aanvulling in ons huis en speciale groetjes van je kleine hulpje
Pat G
Met toeval kwamen we bij Mike terecht voor een te realiseren cinewall. Buiten het feit dat hij er iets super moois van heeft gemaakt, hebben we ook een gezellige dag gehad haha. Mike is een handige professional die erg secuur te werk gaat en oog voor detail heeft. Thnx voor het mooie resultaat!
Ken van Egdom
Gratis verzending in NL en BE

Op alle online bestellingen

Binnen 14 dagen omruilen

Niet goed geld terug

2 jaar garantie

Op alle haarden van HaardOnline

Achteraf betalen

Betaal achteraf of in 3 termijnen